Ga naar de inhoud

Kids Active Schoolvoetbal

Sporten met je klas of schoolgenoten

Extra competitie in Schagen

Het schoolvoetbal is al jaren hetzelfde voor alle basisscholen. Tijd voor vernieuwing. 

Na de herfstvakantie gaat het gebeuren. Schoolvoetbal voor alle scholen in de Gemeente Schagen. Dus niet alleen de lagere scholen. Wil jij meer weten? Kijk dan snel verder op de onderstaande pagina’s

Wat gaan we doen?

In de Verenigde Staten staat het College & Highschool sporten hoog in het aanzien. Er is zelfs aandacht voor op TV. Hoe gaaf zou het zijn, dat jouw wedstrijd live uitgezonden wordt op SchagenFM? Met deze nieuwe activiteit willen wij graag alle leerlingen of die nou lid zijn van een club of niet de mogelijkheid geven om mee te kunnen doen in een teamsport. Hoe tof is dat ? Dit geldt voor de lagere scholen, maar ook voor de middelbare scholen en voor de MBO/HBO/Universiteiten.

 

Welke sporten?

Wij willen dit concept gaan starten met Voetbal & bij een positief resultaat door gaan schakelen naar handbal en Honkbal, zaalvoetbal, volleybal, hockey, tennis & golf.

Waar gaat dit gebeuren?

Op dit moment zijn wij bezig met een samenwerking met Schagen United om daar de velden te gebruiken voor het voetballen. Op de vrijdagavond is er op groenoord nog voldoende ruimte voor deze activiteiten. 

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn gaan we starten!

Wanneer en hoe vaak?

De KNVB werkt met 4 delen in het voetbal. Wij denken dat het handig is om hier in mee te draaien. Dan weten wij ook zeker dat er geen vakanties zijn op de georganiseerde wedstrijddagen.

Daarnaast zijn wij dat het spelen van 2/3 korte wedstrijden van 20-30 minuten. Dat er veel plezier gemaakt kan worden.  Op de finale dag, dit is de laatste dag van een periode, zal er een finale gespeeld worden tussen de poulewinnaars. Dit zal leiden tot een periodekampioen. Deze spelers winnen natuurlijk een fraaie beker! Maar het winnende team maakt ook kans op gave prijzen. Meer weten over de prijzen, zie hieronder.

Voor de periode tussen de herfstvakantie & de Kerstvakantie hebben wij de volgende data gepland:

  1. Vrijdag 5 november 2021 (poulefase)
  2. Vrijdag 25 november 2021 (poulefase)
  3. Vrijdag 17 december 2021 (Beslissende poulefase + finale)
 
Voor de periode tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie hebben wij de volgende data gepland:
  1. Vrijdag 14 januari (Poulefase)
  2. Vrijdag 28 januari (Poulefase)
  3. Vrijdag 11 februari (Beslissende poulefase + finale)
 
Voor de periode tussen de voorjaarsvakantie en de meivakantie hebben wij de volgende data gepland (Dit kan nog aangepast worden ivm de bestaande schoolvoetbal dagen in 2022):
  1. Vrijdag 4 maart 2021 (Poulefase)
  2. Vrijdag 25 maart 2021 (Poulefase)
  3. 22 April 2021 (Beslissende poulefase + finale)

 

Bij een succesvolle uitrol en doorslaand succes zullen wij ook een schema gaan maken voor de periode tussen de meivakantie en de zomervakantie.

Waarom doen jullie dit?

De tijd van het oude schoolvoetbal is wel een beetje voorbij. 2 wedstrijddagen per jaar om in competitieverband met je klasgenoten te voetballen is gewoon… te weinig.  Tijd voor iets vernieuwends

 

Prijzen

Iedere categorie maakt als team kans op prijzen. Wat dacht je van:

 • Jumpen bij Skagaventure voor het hele team
 • SkagaventureLasergame voor het hele team
 • Starjump uur Jumpen voor het hele team
 • Monkeytown voor het hele team (alleen lagere school natuurlijk ;))
   
Lijkt het jullie ook leuk om mee te doen?

Sponsoring

Zie jij het wel zitten om jouw bedrijf of organisatie te promoten in deze doelgroep? Neem dan contact met ons op en wij doen jou een voorstel waar je geen nee tegen kunt zeggen! je kunt ons ook whatsappen. Zie knop rechts onderin.

Vraag en antwoord

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Dat kan. Je kunt dan bellen of whatsappen naar: 0627005897 of gebruik ons contactformulier

meld je aan!

Vooraanmelding