Ga naar de inhoud

Schagen Dance Week Zomer 2023 -> Geannuleerd

Schagen Dance Week zomer 2023 -> 24 juli t/m 28 juli - GEannuleerd

Algemene informatie

Helaas hebben wij moeten besluiten om de Dance week te annuleren! Ivm te weinig aanmeldingen!

Op maandag 24 juli start de Schagen Dance Week bij de Honkbalclub in Schagen op het adres Leng 20. De kinderen zullen gezellig met zijn allen TikTok dansjes, knutselen, film kijken en spelletjes doen. De kinderen worden alle dagen begeleid door begeleiders van Kidsactive en het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Ook komt er een bekende TikTokster langs met wel meer dan 830.000 duizend volgers! De Schagen Dance Week dagen beginnen om 9:00 en zullen eindigen om 17:00. Het evenement is 5 dagen lang en start maandag 24 juli. Om de Schagen Dance Week af te sluiten wordt er Vrijdagavond een voorstelling gegeven.

Je kids lekker 5 dagen laten dansen en leuke dingen doen met leeftijdsgenoten? Meld je kids dan direct aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Voor vragen bel naar 0627005897 of mail naar info@kidsactive.nl

Bekende TikTokster

Ook komt er een bekende TikTokster langs die allemaal dansjes gaat doen met de kinderen. Met jarenervaring is ze ondertussen erg goed geworden in de TikTok dansjes. Met haar dansjes heeft ze heel wat fans aangetrokken. Met wel meer dan 830.000 duizend volgers is ze een van de grootste TikTokkers van Nederland! Ze deelt graag haar talent en dansjes aan alle fans.

Dance Workshops

Kidsactive heeft in samenwerking met Dutch Dance Centre een evenement georganiseerd. Dit houdt in dat wij in de zomervakantie 5 dagen lang allemaal activiteiten organiseren. Deze activiteiten bestaan grotendeels uit TikTok dansjes en daarnaast nog spelletjes etc. De kinderen worden alle dagen begeleid door begeleiders van Kidsactive.

Algemeen programma

De Schagen Dance Week dagen beginnen elke dag om 9:00 en zullen eindigen om 17:00. Vrijdagmiddag wordt de Schagen Dance Week afgesloten met een voorstelling! Om de Schagen Dance Week te beginnen starten de kinderen met bijvoorbeeld met knutselen, een spelletje of  de Dance Workshop. Alle activiteiten duren gemiddeld ongeveer 1:15 uur. Na elk activiteit starten de kinderen weer met een ander activiteit.

Eten en Drinken

Eten en drinken is natuurlijk ook nodig op zo’n actieve dag. Alle voedingsmiddelen worden geregeld door de stichting Kidsactive zelf en zit allemaal in bij de prijs. Voor de lunch wordt natuurlijk ruim de tijd gegeven om even lekker tot rust te komen en te genieten van het eten en drinken.

Datum en tijd

De Schagen Dance week is bij uitstek een hele mooie uitkomst bij lagere school kinderen. Maar wil jij met jouw vriendinnen ook de hele week komen en zijn jullie 13 jaar of ouder? Meld je dan aan als groep en neem contact op met onderstaande mailadres, Wij maken dan een super leuk programma voor jullie.

Datum en tijd

Datum: Maandag 24 juli tot en met 28 juli.

Locatie: Leng 20, Rangers Honkbalclub Schagen.

Tijden:
Aanvang: 9:00 tot
Einde: 17:00.

Aanmelden

 
 
Totaal