Ga naar de inhoud

KidsActive

Ons programma

Ontstaan uit noodzaak

Corona heeft ons allemaal wat gedaan. Wat de gevolgen zijn van Corona bij opgroeiende kinderen zullen wij later pas achter gaan komen. Om te voorkomen dat onze kinderen blijven hangen in thuis situaties waarbij de Smartphone & Tablet de overhand gaan nemen of reeds hebben overgenomen. Bieden wij de oplossing voor meer beweging en fysieke ontwikkeling. Dit organiseren wij vaak op of rond vakanties.

Trainers

Op dit moment zijn er 10 enthousiaste en gemotiveerde voetbaltrainers die zich aangemeld hebben bij KidsActive. Vanzelfsprekend zal de begeleiding zich in eerste instantie veel richten op voetbal vaardigheden. 

Vakantietraining

Dit programma draaien wij iedere schoolvakantie. Hierbij kunnen kinderen op de dagen dat wij vakantietraining organiseren met veel plezier naar onze trainingen komen. Wil je meer weten over de vakantietraining. Klik dan op de onderstaande link.

TEKPOINT Schagen

Tekpoint Schagen is een Learning, gaming- en entertainmentevent in Schagen, waar kinderen vanaf 8 en jongeren tot 21 jaar een breed scala aan spannende activiteiten kunnen ervaren. Het omvat onder andere lasergamen met obstakels, Leren Drone vliegen, FIFA24-toernooien op PlayStation 5, F1-simulatieraces, straatvoetbal, en honkbal. 

Tekpoint Schagen organiseert speciale evenementen, zoals het FC24-toernooi, waar gamers de kans krijgen om prijzen te winnen. Het is een geweldige plek om plezier te hebben, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van gaming en sportactiviteiten in een stimulerende omgeving.

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen?

Schagen Dance Week

Dit programma hebben wij in de meivakantie van 2023 gedraaid als proof of concept. Er is zeker belangstelling voor de Dance week. Alleen nog niet in die mate dat de kosten en baten met elkaar uitkomen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

section overline

Meld je nu aan