Meteen naar de inhoud

KidsActive

Ons programma

Ontstaan uit noodzaak

Corona doet allemaal wat met ons. Wat de gevolgen zijn van Corona bij opgroeiende kinderen zullen wij later pas achter gaan komen. Om te voorkomen dat onze kinderen blijven hangen in thuis situaties waarbij de Smartphone & Tablet de overhand gaan nemen of reeds hebben overgenomen. Bieden wij de oplossing voor meer beweging en fysieke ontwikkeling.

Sport in welke vorm dan ook zorgt voor meer beweging bij kinderen. Door een programma op te zetten waarbij kinderen 4 uur extra begeleid sporten onder leiding van een voetbaltrainer, Hockeytrainer of tennisleraar. Zal niet alleen het spelplezier vergroot worden. Ook de vaardigheden van de deelnemende kinderen zullen toenemen.

Trainers

Op dit moment zijn er 10 enthousiaste en gemotiveerde voetbaltrainers die zich aangemeld hebben bij KidsActive. Vanzelfsprekend zal de begeleiding zich in eerste instantie veel richten op voetbal vaardigheden. Tennisschool Ruud Baars heeft zich ook aangesloten als Partner bij KidsActive en ook daar zullen wij gebruik van gaan maken in ons weekprogramma.

Weekprogramma

Ons programma zal draaien op maandag t/m donderdag:

– Maandag & Woensdag van 15:00 tot 17:00 uur of;
– Dinsdag & Donderdag van 15:00 tot 17:00 uur.

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

section overline

Meld je nu aan