Meteen naar de inhoud

Activiteiten Schagen

Activiteiten Schagen

Er is in Schagen altijd wel iets te doen

Om in de vakanties en in de weekenden iedereen in huis bezig te houden of met vrienden erop uit te gaan. Dat stopt op een gegeven moment ook een keer. Op deze pagina houden wij kort bij welke activiteiten Kids Active organiseert in Schagen

Vakantietrainingen

Iedere schoolvakantie biedt Kids Active een programma aan waarbij het voor ouders mogelijk is om hun kinderen tussen de 6 en 14 jaar actief begeleid te laten sporten. wil jij meer weten?  Wil je op de hoogte blijven van Kids Active? meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

De eerst volgende vakantietraining zal met de zomervakantie zijn. 18 t/m 22 juli. Ga naar vakantietraining.nl voor meer informatie.

Op 12 juni organiseren twee studenten van het ROC in Alkmaar voor hun opleiding een super leuk evenement. Ondersteund door andere studenten gaan zij op groenoord een super leuke dag organiseren. 

Locatie: Groenoord Schagen

Tijd: 0900 tot 1500 uur

Op zaterdag 9 juli organiseert Kids Active een golf event voor de ouders van de kinderen. om 1600 uur start de 9 holes golfwedstrijd voor de actieve golfers en voor diegene die kennis willen maken met golf is er een clinic. Deze start om 1630 uur. 

Locatie: Golfbaan Dirkshorn

Tijd: 1600 tot de kleine uurtjes…. 

VIP Taxi naar huis service is ook mogelijk!

Van 5 december tot 1 maart is er iedere zondag zaalvoetval in de groeneweghal. Lekker zaalvoetballen voor iedereen tussen de 7 en 14 jaar. van 09:30 tot 11:30 uur kun je je kinderen vrij aanmelden om hier aan mee te doen.

Locatie: Groeneweghal Schagen
Tijd: 0930 tot 1130 uur

In december 2022 gaan we hier weer mee beginnen! Houd je agenda in de gaten!

Summer Games Schagen

Voor de Tieners van gemeente Schagen biedt Kids Active een actief zomerprogramma aan. kijk snel verder op summer games voor meer informatie.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

VRagen over huiswerkbegeleiding?

Stel ze hier....