Meteen naar de inhoud

Schagen Dance Week

Het gaafste event -> De Schagen Dance Week in de meivakantie

Algemene informatie

Op maandag 1 mei start de Schagen Dance Week bij de Honkbalclub in Schagen op het adres Leng 20. De kinderen zullen gezellig met zijn allen TikTok dansjes, knutselen, film kijken en spelletjes doen. De kinderen worden alle dagen begeleid door begeleiders van Kidsactive en het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Ook komt er een bekende TikTokster langs met wel meer dan 830.000 duizend volgers! De Schagen Dance Week dagen beginnen om 9:00 en zullen eindigen om 17:00. Het evenement is 3 dagen lang en start maandag 1 mei. Om de Schagen Dance Week af te sluiten wordt er woensdagavond een voorstelling gegeven, waarbij de kinderen alle geleerde TikTok dansjes tonen. 

Je kids lekker 3 dagen laten dansen en leuke dingen doen met leeftijdsgenoten? Meld je kids dan direct aan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Voor vragen bel naar 0627005897 of mail naar info@kidsactive.nl


Bekende TikTokster

Ook komt er een bekende TikTokster langs die allemaal dansjes gaat doen met de kinderen. Met jarenervaring is ze ondertussen erg goed geworden in de TikTok dansjes. Met haar dansjes heeft ze heel wat fans aangetrokken. Met wel meer dan 830.000 duizend volgers is ze een van de grootste TikTokkers van Nederland! Ze deelt graag haar talent en dansjes aan alle fans.


 Dance Workshops

Kidsactive heeft in samenwerking met Dutch Dance Centre een evenement georganiseerd. Dit houdt in dat wij in de meivakantie 3 dagen lang allemaal activiteiten organiseren. Deze activiteiten bestaan grotendeels uit TikTok dansjes en daarnaast nog spelletjes etc. De kinderen worden alle dagen begeleid door begeleiders van Kidsactive.


Leeftijdscategorieën

Om de sfeer goed te houden hebben wij groepen gemaakt van twee verschillende leeftijdscategorieën. Deze categorieën bestaan uit de leeftijd 4 t/m 6 jaar oud en 7 t/m 12 jaar oud.


Algemeen programma

De Schagen Dance Week dagen beginnen elke dag om 9:00 en zullen eindigen om 17:00. Woensdagavond wordt de Schagen Dance Week afgesloten met een voorstelling! Aangezien de kinderen in 3 verschillende groepen worden verdeeld starten alle groepen met een ander activiteit. Om de Schagen Dance Week te beginnen starten de kinderen met bijvoorbeeld met knutselen, een spelletje of  de Dance Workshop. Alle activiteiten duren gemiddeld ongeveer 1:15 uur. Na elk activiteit starten de kinderen weer met een ander activiteit.


Eten en drinken

Eten en drinken is natuurlijk ook nodig op zo’n actieve dag. Alle voedingsmiddelen worden geregeld door de stichting Kidsactive zelf en zit allemaal in bij de prijs. Voor de lunch wordt natuurlijk ruim de tijd gegeven om even lekker tot rust te komen en te genieten van het eten en drinken.


Eindvoorstelling

Om de Schagen Dance Week af te sluiten wordt er woensdagavond een voorstelling gegeven, waarbij de kinderen alle geleerde TikTok dansjes tonen. Woensdagavond om 19:00 is de ontvangst van de ouders en de voorstelling gaat van start om 19:30. De voorstelling zal ongeveer een uur duren en zal dus afsluiten om 20:30. Na de voorstelling is de Schagen Dance Week afgelopen.


Datum en tijd

Datum: Maandag 1 mei tot en met 3 mei.

Locatie: Leng 20, Rangers Honkbalclub Schagen.

Tijden: 9:00 tot 17:00. 

Aanmelden

 
 
Kids Active Schagen Dance Week 4 t/m 6 jaar
€ 100,00
Kids Active Schagen Dance Week 7 t/m 12 jaar
€ 129,00
Totaal