Ga naar de inhoud

Zaterdag ochtendshow

de kids active

Zaterdag ochtend show

Geweldig nieuws! Aankomende zaterdagen gaat Kids Active een aantal activiteiten organiseren voor de voetballers van Schagen United. Wij  hebben een speciaal programma samengesteld om jullie voor te bereiden op de overstap naar een heel voetbalveld. Dit programma is bedoeld voor degenen die vanuit de O12 naar de O13 gaan of net zijn gestart met voetbal. Om jullie te helpen wennen aan de veranderingen, organiseren drie stagiaires van het Horizon College aanstaande zaterdag een leuke ochtend vol voetbalplezier.

Lees snel verder en meld je aan, dan weten wij wie er komen!

Met vriendelijke groet,

Namens Kids Active

Noah, Tijn en Quinten

Welke tijd is het?
Vanaf 09:00 t/m 11:30-12:00

Voor wie is het?
Alle spelers van Schagen United O13-3, O13-4, O13-5 & O14-5

Waar is het?
Voetbalvereniging Schagen United

Wat moet je meenemen?                                                                                         Zorg ervoor dat je eten en drinken meeneemt en natuurlijk je humeur!

Aanmelden zaterdagochtend-show

Let op: het is noodzakelijk om je aan te melden, dan weten wij namelijk wie wij moeten bellen indien er iets zou gebeuren.

Het programma

Ontvangst 09:00 uur:

Deel 1: Uitleg van de nieuwe regels Tijdens dit deel zullen we een korte uitleg geven over de verschillende regels die van toepassing zijn op het spelen op een groot veld. We zullen onder andere ingaan op buitenspel en het nemen van corners.

Deel 2: Wedstrijd en trainingsvorm Nu is het tijd om de nieuwe regels in de praktijk te brengen! We zullen een wedstrijd organiseren waarin we de regels stap voor stap zullen toelichten en het spel indien nodig zullen stilleggen. Daarnaast zullen we een trainingsvorm gebruiken om het positiespel te oefenen.

Deel 3: Evaluatie Na afloop van de wedstrijd zullen we een evaluatiemoment hebben. We zullen nogmaals de belangrijkste punten bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Einde verwachten wij rond 11:30 /12:00 uur

Belangrijke zaken

Zorg ervoor dat je eten en drinken meeneemt, aangezien het programma naar verwachting duurt van 09:00 uur tot 12:00 uur. Vergeet ook niet om je kinderen in te smeren met zonnebrandcrème, mocht de zon gaan schijnen.

We kijken ernaar uit om jullie aanstaande zaterdag om 09:00 uur te verwelkomen op het veld!

Meld je aan bij deze app Groep en blijf op de hoogte van de komende zaterdagen en eventuele wijzigingen in het programma: