Ga naar de inhoud

Stage lopen bij Kids Active

Stage lopen in Schagen

Ben jij op zoek naar een leuke stage?

Zoek dan niet verder! Wij hebben voor jou de leukste sport stage die jij maar kunt bedenken. Wij bieden kinderen in Schagen verschillende sport activiteiten aan buiten de reguliere verenigingen om en wij ondersteunen verenigingen in het organiseren van activiteiten. Benieuwd naar onze activiteiten?

Stage bij Kids Active

Wij zijn op zoek naar stagiaires. De komende maanden gaat Kids Active de samenwerking met Schagen United verder opbouwen. Hierover meer de komende maanden. Daarom zijn wij nu al op zoek naar stagiaires die aan de start van aankomend schooljaar en met de vakantietraining in de zomervakantie mee kunnen gaan helpen.

 

De stage omvat verschillende mogelijkheden. Van een uitgebreide CIOS of ALO stage waarbij jij een plan gaat uitwerken en tot uitvoering gaat brengen. Voor het ROC of Horizoncollege Sport & bewegen kun jij verschillende activiteiten bij Kids Active gaan begeleiden en voor jouw maatschappelijke stage bij het Clusius of Regius hebben wij heel veel ondersteunende rollen. 

 

Lees je dit en denk je nu van van zoon/dochter, neefje/nichtje, buurjongen/meisje kan wel een leuke stage plek gebruiken! Stuur dan de onderstaande link door. Wij zijn naarstig op zoek naar deze studenten. 

 

Vereisten:

  • Sport zelf actief
  • Bij voorkeur voetbal (geen vereiste Atletiek, Rugby, Tennis, hockey, mag ook)
  • Geen werkervaring vereist
  • Active houding

Voetbaltrainingen

Kids Active heeft de mogelijkheid om jou voetbal Skillz om te zetten naar trainer skillz. heb jij altijd al coach willen zijn en is het jouw passie om kennis en kunde over te dragen?

Of moet jij gewoon een stage lopen voor school (maatschappelijke stage) en denk jij dat voetbal de leukste plek is om dat te doen? Nou dat zit je hier dus goed.

Locatie: Groenoord Schagen

Vanaf september 2022

Tijd: 1600 tot 2000 uur

Hier zoeken wij nog 12 stagiaires voor. 

Interesse? Meld je dan hieronder aan.

 

Vakantietrainingen

Iedere schoolvakantie biedt Kids Active een programma aan waarbij het voor ouders mogelijk is om hun kinderen tussen de 6 en 14 jaar actief begeleid te laten sporten. De eerst volgende vakantietraining zal met de zomervakantie zijn. 18 t/m 22 juli. Hier zoeken wij nog 2 stagiaires voor.

Op 12 juni organiseren twee studenten van het ROC in Alkmaar voor hun opleiding een super leuk evenement. Ondersteund door andere studenten gaan zij op groenoord een super leuke dag organiseren. 

Locatie: Groenoord Schagen

Tijd: 0900 tot 1500 uur

Hier zoeken wij nog 4 stagiaires voor.

Van 5 december tot 1 maart is er iedere zondag zaalvoetval in de groeneweghal. Lekker zaalvoetballen voor iedereen tussen de 7 en 14 jaar. van 09:30 tot 11:30 uur kun je je kinderen vrij aanmelden om hier aan mee te doen.

Locatie: Groeneweghal Schagen
Tijd: 0930 tot 1130 uur

In december 2022 gaan we hier weer mee beginnen! Hier zoeken wij 2 stagiaires voor.

Ik wil stage lopen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

VRagen over huiswerkbegeleiding?

Stel ze hier....