Meteen naar de inhoud

Pilot 27 Januari 2021

Pilot 27 januari 2021

Aanmelden voor Pilot

Wil jij weten wat er precies gaat gebeuren bij KidsActive? Meld je kind dan nu aan voor de pilot op Woensdag 27 januari 2021. Onze trainers staan dan klaar om de eerste training gratis aan jullie aan te bieden, zodat je kunt ervaren wat er precies te wachten staat. 

Je kunt je inschrijven voor één van de twee sessie:

– Sessie 1: 1300 uur tot 1500 uur
– Sessie 2: 1515 uur tot 1715 uur

Je kunt op rond en of tijdens deze training meer informatie krijgen over de activiteiten en programma’s van KidsActive. Dus schroom niet en kom langs. Bij de fietsenstalling, buiten het Schagen United terrein geven wij meer informatie.Wil je niet langskomen maar je kind wel, meld je kind dan direct aan.

Heb jij wel vragen? Bel, mail of app je vragen en wij reageren direct.

Voor wie is het?
Lagere school kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud

Waar is het?
Sportpark Groenoord

En Corona dan?
Kinderen tot 12 jaar oud mogen vrij spelen met elkaar, de begeleiders houden 1,5 meter afstand. Ouders mogen niet kijken en iedere gebruikt zijn gezonde verstand.

Hoe groot zijn de groepjes?
Wij plaatsen maximaal 10 kinderen in een groepje zodat de begeleider goed overzicht heeft en iedereen evenveel aandacht kan geven.

Waarom is het gratis?
In deze pilot willen wij kijken wat ons te wachten staat, welke leeftijdsgroepen er komen en hoe dit met elkaar omgaat. Uit onze ervaring met de zomer/herfst activiteiten weten wij dat dit geen probleem is. Nu met het 2 uurs programma gaan wij een aantal programma’s draaien en zoeken wij naar de ultieme effectiviteit.

Aanmelden voor 27 januari 2021