Meteen naar de inhoud

Kids Active Golf Event 2022

9 Juli 2022 = Gecanceld! Aanmelden niet meer mogelijk

Het Kids Active Golf Event 2022

Of jij nou wel of niet kunt golfen?

Dat maakt dus helemaal niks uit. Want op 9 juli zorgen wij ervoor dat je bij het Kids Active Golf Event Links- of Rechtsom tegen die bal aan gaat slaan in de clinic of mee kunt doen met de 9 holes wedstrijd.

In samenwerking met Golfschool Dirkshorn & Golfbaan Dirkshorn organiseren wij dit gave evenement. 

Dit evenement organiseren wij voor de ouders, begeleiders, Sponsoren, partners, coaches, trainers en alle andere volwassenen die te maken hebben met Kids Active of Schagen United.  Woon jij in Schagen ben jij ouder dan 18 jaar en denk jij… Nou ik wil ook wel wat doen met golfen. Dan kun je je ook gewoon aanmelden. Wij zijn niet mensenschuw, dus meld je aan en wij zien je verschijnen.

Wij organiseren een Clinic voor de startende golfers of de deelnemers die nog nooit hebben gegolfd. En voor de ervaren rotten hebben wij een golf wedstrijd.

Wat gaan we doen bij de Clinic

Vanaf 1600 uur kan iedereen, die zich aangemeld heeft, zich melden in het Clubhuis van Golfbaan Dirkshorn. Daar wordt jij ontvangen in Restaurant Green onder het genot van een lekker verfrissend drankje. Dat kan een cola’tje zijn, IJsthee of een lekker Fris Heineken biertje. 

Vervolgens wordt je om 16:30 uur opgepikt in het clubhuis door één van de Golfpro’s van de Golfschool. Deze Pro gaat jullie de komende 2 en een half uur wijs maken in de golfwereld. Tijdens deze Clinic verzorgt de barman (Ruben) voor jullie weer een heerlijk gekoeld drankje. Zodat je na een uur ballen rammen, even lekker bij kunt komen. Na een half uurtje ga je weer verder met deel 2 van de clinic om vervolgens rond 19:00 uur jezelf naar het terras te begeven. Hier ga je lekker zitten, bijkomen en lekker wat Drinken en Eten. 

En dit hele geintje kost van begin tot eind € 65,- inclusief 2 uur clinic, Eten na afloop en 2 drankjes voor/tijdens de clinic. Het Diner kun je uitkiezen wat je wilt eten. Tijdens en na het eten is de rekening voor het drinken voor jezelf. Maar dan het allerleukste van dit hele verhaal…

Wij hebben een VIP service in dit programma ingebouwd…. Lees hieronder verder!

De 9 holes wedstrijd

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij de wedstrijd in gaan delen in drieballen. Indien er meer dan 30 deelnemers zijn kan het zijn dat wij eerder moeten starten om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd binnen is.

Jij gaat in deze wedstrijd stableford spelen met een maximale handicap van 24. Dus iedereen die denkt dat hij/zij met handicap 36/42/54 kan gaan spelen, die heeft mooi even pech. Oefenen dus! Je mag zeker mee doen, maar jouw handicap wordt aangepast naar handicap 24. Voor de toppers met een lagere handicap, dan 24…. die spelen vanaf hun eigen handicap x 75%. 

 • Handicap 24 -> 18
 • Handicap 10 -> 7,5
 • Handicap 4 -> 3

 

We spelen allemaal van de gele tees voor de heren en rood voor de dames die mee doen.

Heb jij een voorkeur voor een flight indeling omdat je mensenschuw bent? Dat kan, je kunt dit bijkopen in de betaalopties. Overleg dit wel met de mensen waar je graag mee speelt, want iedere ongemakkelijke situatie gaan wij uit de weg en wij doen niet aan het terugstorten van aanbetalingen bij ongemakkelijke situaties.

De wedstrijd gaat dus om de hoogste aantal stableford punten, maar er zal ook een neary zijn, een longest Drive en een Tweary. Alle prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Na de ronde gaan wij gezamenlijk met de Clinic deelnemers eten en daarna uiteraard napraten over alle onmogelijke golfervaringen die wij behaald hebben tussen vroeger en nu.

Dit geintje kost:  € 65,- voor 9 holes golf, 1 driving range muntje,  1 drankje bij aankomst, 1 drankje in de baan (Ruben weet nu waar hole 3 is. Dus ik denk dat hij hole 6 ook wel kan vinden) & het diner naar keuze. Hier buiten zijn de kosten voor jezelf.

Vergeet niet gebruik te maken van de VIP service. Laat jezelf dus brengen naar de golfbaan en wij zorgen ervoor dat je weer veilig thuis komt.

Wie, wat, waar en Hoe?

Wie?

Meedoen kan vanaf 18 jaar en ouder

Wanneer ook alweer?

 • 9 Juli 2022
 
Hoe laat is wat?
 • Golf Clinic -> Aankomst vanaf 1600 uur – Start Clinic 16:30 uur
 • Golfwedstrijd 9 holes ->  Start wedstrijd vanaf 1600 uur tot 1730 uur
 • Start Diner -> 19:30 uur
 • VIP terugbreng naar huis service in Schagen -> vanaf 21:00 uur
 • Einde? uiterlijk 02:00 uur of iets later….
 
Locatie:
Golfbaan Dirkshorn

VIP Pakket

Terugbreng naar huis service

Het bellen en organiseren van een taxi kan ingewikkeld en moeilijk zijn. Daarom bieden wij voor onze gasten een VIP service aan. Jij wordt netjes naar huis gebracht in Schagen. Je kunt je golftas mee naar huis nemen, je kunt zelf instappen en zorgeloos afgezet worden. Wil jij toch nog even de stad in? ook geen probleem. Zet onze chauffeur jullie af op de Markt. 

Boek je VIP terugbreng service direct mee. Dan kunnen wij dit in gaan regelen.

Waarom organiseert Kids Active dit evenement?

Wat een goede vraag? Helemaal zelf bedacht? Mooi zo. Stichting Kids Active is in 2021 opgestart naar aanleiding van de Corona Ellende. Ouders, zoals ikzelf, hadden door gebrek aan een onderwijsplek op school behoefte aan een uitlaatklep voor de kinderen. Stichting Kids Active is in dat kader opgestart om: 

 1. Kinderen een plek te geven om te kunnen sporten, buiten de gebaande sportclubs om;
 2. Jongeren een kans te geven om te leer/werkplek aan te bieden op het gebied van sportbegeleiding
 3. Kinderen meer uren in de week te laten sporten
 4. Kinderen in de vakanties naast alleen gamen, ook te laten sporten.


Omdat het organiseren van dergelijke sportactiviteiten niet gesubsidieerd worden vanuit de gemeente of andere instanties, vraagt Stichting Kids Active ouders van deze kinderen om een financiele bijdrage te leveren voor het organiseren van deze evenementen.

Helaas hebben wij geen magische pot met geld, maar lossen wel een maatschappelijk probleem op.

Daarom willen wij met het organiseren van dit evenementen voor volwassenen onze oorlogskas versterken. Door een kleine marge tussen de inkoopprijs van de activiteiten te zetten en de verkoopprijs van deelname, kunnen wij met deze marge de oorlogskas aanvullen.

En wat gaan wij dan doen met die Marge? 

Met dat geld kunnen wij leuke activiteiten organiseren, ouders van kinderen met een laaginkomen tegemoet komen door het deelnamebedrag te verkleinen of kwijt te schelden of zelf apparatuur kopen die wij daardoor niet hoeven te huren.

Hiernaast zijn vrijwilligers niet meer te porren of te krijgen. Wat wij doen is enthousiaste jongeren een vrijwilligersvergoeding of  salaris aanbieden en een leeromgeving aan te bieden in het organiseren van evenementen en activiteiten. 

Sponsoring & Partners

Denk je nu, na het lezen van het bovenstaande: “Ik wil eigenlijk wel meer doen dan meedoen, ik wil sponsor/partner of donateur van Kids Active worden.” Neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met elkaar.

Vraag en antwoord

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Dat kan. Je kunt dan bellen of whatsappen naar: 0627005897 of gebruik ons contactformulier. Wil jij een zakelijke factuur? Dat kan. Prijzen hieronder zijn voor individuele inschrijvingen inclusief BTW. Voor zakelijke facturen zijn onderstaande prijzen EX BTW. 

Aanmelden Kids Active Golf Event 2022

Je kunt je hieronder aanmelden, maar je kunt ook meerdere mensen aanmelden met onderstaande formulier. 


Totaal