Meteen naar de inhoud

Huiswerkbegeleiding

huiswerkbegeleiding

Bij gebrek aan, ontstaat er vanzelf iets...

Corona doet allemaal wat met ons. Wat de gevolgen zijn van Corona bij middelbare scholieren kinderen zullen wij later pas achter gaan komen. Om leerachterstanden te voorkomen bieden wij een oplossing aan in Schagen aan huis of online. Na de zomervakantie, wanneer de scholen weer starten zijn wij voornemens om in de voetbalkantine 2 uur huiswerkbegeleiding aan te bieden gevolgd door 2 uur voetbal training.

Huiswerkbegeleiding thuis

Jouw kind krijgt in het huidige tijdperk te maken met meer dan 100.000 prikkels per dag. Probeer dan maar is uit te leggen dat het maken van huiswerk van essentieel belang is voor het behalen van een diploma. Door gebruik te maken van PABO studenten die gewend zijn om met kinderen om te gaan kun je je thuis situatie rustig houden door 1 of 2 uur per week gebruik te maken van huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding in de kantine

In deze setting zullen wij bij een deelname van minimaal 10 kinderen een huiswerkgroep opzetten waarbij er na schooltijd onder begeleiding van onze medewerkers huiswerk gemaakt gaat worden.  Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor meer informatie over de huiswerkgroep.

Wie geeft de huiswerkbegeleiding

Onze medewerkers zijn PABO studenten van het HBO of de universiteit. Afhankelijk van de specifieke stof waar begeleiding voor nodig is kan er eventueel een bijles combinatie van gemaakt worden.

Waar krijg je huiswerkbegeleiding

Onze medewerkers wonen in Schagen. Online kunnen wij natuurlijk overal huiswerkbegeleiding geven. Maar offline heeft onze voorkeur om het op, in en rond Schagen te houden. Moet het toch anders? Laat het ons weten dan nemen wij contact je op om de opties door te nemen.

Waar krijg je huiswerkbegeleiding

In de lockdown is huiswerkbegeleiding thuis niet onmogelijk. Iedere thuissituatie is anders en met de huidige regels mag er nog steeds bezoek langs huis komen voor het geven van huiswerkbegeleiding. Na de lockdown zijn wij voornemens om een locatie te zoeken in Schagen waar kinderen veilig naar toe kunnen en waardoor kinderen na school rustig nog huiswerkbegeleiding kunnen ontvangen. Voordeel hiervan is ook dat je als ouder buiten dit proces staat en je kind met onze begeleider de stof door kan nemen.

Tarieven

De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn in de lockdown alleen mogelijk op basis van 1-op-1 begeleiding. Dit kan tegen een uurtarief van € 19,50 per uur.

Bij een maandafname of hoger volume maken wij graag maatwerk afspraken.

Zodra de volledige lockdown ophoud, zullen wij een oplossing bieden waarbij huiswerkbegeleiding gegeven kan worden in groepjes van 4 tot 6 kinderen waardoor het uurtarief aanzienlijk zal dalen.

Meer info

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

VRagen over huiswerkbegeleiding?

Stel ze hier....