Meteen naar de inhoud

Coronaprogramma

Het coronaprogramma van ActiveKids

Ontstaan uit noodzaak

Obesitas, smartphones en tablets nemen de wereld van kinderen over. Weinig buitenspelen en veel onder dwang naar buiten. De Corona maatregelen, verminderd concentratievermogen, discipline problemen en leerachterstanden helpen hier niet in mee. 

Sport in welke vorm dan ook zorgt voor meer beweging bij kinderen. Door een programma aan te bieden waarbij kinderen 4 uur extra per week begeleid sporten. Dit zal gebeuren onder leiding van een voetbaltrainer, Hockeytrainer of tennisleraar. Door deze begeleiding zal niet alleen het spelplezier vergroot worden. Ook de vaardigheden van de deelnemende kinderen zullen toenemen.

Wat gaan we doen?

Om jouw kind extra beweging aan te bieden en lekker buiten te laten sporten, bieden wij 2 x 2 uur per week extra voetbal training aan. In groepjes van 5 tot 15 kinderen, zal er een trainer zicht ontfermen over de groep en een voorbereide training af gaan. Doelstelling van deze training is extra beweging, oefenen van extra vaardigheden en uithoudingsvermogen te verhogen. 

Wie gaan er training geven?

De trainers beschikken allemaal over voldoende ervaring en geven op dit moment actief les bij de voetbal vereniging Schagen United. Omdat onze trainers vaardig en gedreven zijn, zie je dit ook terug in de manier waarop zij zich inzetten bij de vereniging en in hun dagelijkse gang van zaken. Al onze trainers volgen een PABO studie of zijn bij het CIOS of de ALO afgestudeerd.

Waar gaat dit gebeuren?

Op dit moment zijn wij bezig met een samenwerking met Schagen United om daar de velden te gebruiken tussen 1400 en 1800 uur. 

Wanneer gaat dit gebeuren?

Ons programma zal draaien op maandag t/m donderdag:

– Maandag & Woensdag tussen 14:00 tot 18:00 uur en/of;
– Dinsdag & Donderdag van 14:00 tot 18:00 uur.

Wat gaat het kosten?

Optie 1 : 2 x 2 uur per week 

Dit contract wordt maandelijks geïncasseerd en is tevens maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast!

–> €49,- per maand <–

Optie 3: 1 x 2 uur per week 

Dit contract wordt maandelijks geïncasseerd en is tevens maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast!

€25,- per maand

Losse boeking

Je betaalt de training per keer en vraagt een reservering aan per keer. 

€10,- per boeking

Strippenkaart: 10 stuks

Met deze strippenkaart kun je 10 x 2 uur trainen. 

10 strippen voor €60,-

Optie 2 : 4 x 2 uur per week 

Dit contract wordt maandelijks geïncasseerd en is tevens maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast!

€99,- per maand

Optie 4 : 3 x 2 uur per week 

Dit contract wordt maandelijks geïncasseerd en is tevens maandelijks opzegbaar! Je zit nergens aan vast!

€75,- per keer

Strippenkaart: 5 stuks

Met deze strippenkaart kun je 5 x 2 uur trainen. 

5 strippen voor €35,-

Strippenkaart: 20 stuks

Met deze strippenkaart kun je 20 x 2 uur trainen. 

20 strippen voor €100,-

Waarom doen jullie dit?

Het is corona tijd. Alles buiten met kinderen mag. Maar er wordt niks georganiseerd, naast de standaard clubactiviteiten. Op dit moment zijn er geen extra activiteiten voor kinderen om extra te kunnen bewegen en trainen, naast het lid worden van nog een extra voetbalclub, Hockeyclub, tennisclub, etc,. Maar dit zal altijd beperkt zijn tot maximaal 1 uur per dag en maximaal 2 uur per week training en 1 wedstrijd in het weekend.

Indien je sporten aan je kind aanbiedt, dan moet je ook overal heen rijden, brengen halen en gedoe. Verschillende tijden, passen en meten.

Door 2 x 2 uur training per week op Groenoord aan te bieden. Hebben wij een centrale plek, waar kinderen veel zelf naartoe kunnen komen en in een veilige omgeving kunnen sporten.

En na Corona? Wat dan?

Na corona wordt het nog mooier. Wat zou je er van vinden als je kind na school direct naar Groenoord gaat. Daar nog 1 a 2 uur bijles krijgt, huiswerk maakt en om 1800 uur op de fiets weer naar huis komt. En dat 2 keer per week…

Laten we eerst maar is van al die lockdowns af komen…

 

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

meld je aan!

Vooraanmelding