Meteen naar de inhoud

Bijles in Schagen

Bijles

Corona & de gevolgen

Door het veranderen van de wereld door de Corona pandemie, is iedereen geraakt en ouders van jongen kinderen wellicht nog het meest. De overheid probeert van alles, maar kan niet altijd een oplossing bieden. Gelukkig zijn er een hoop mogelijkheden om kinderen bijles te geven en ook nu is er een oplossing. 

Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw kind tijdig bijles ontvangt.

Bijles voor jouw kind

KidsActive biedt ouders op dit moment de mogelijkheid om gebruik te maken van online of thuis bijles diensten. In deze bijles uurtjes kan een van onze medewerkers samen met jouw kind door de lesstof van der weekplanning gaan. Specifieke opdrachten opnieuw doen, of specifieke stof extra uitleggen. 

Graag gaan wij met jou en jouw kind in gesprek over wat er gedaan moet worden en hoe het resultaat eruit kan komen te zien. 

Van wie krijgt jouw kind bijles?

Onze medewerkers zijn vaak trainers van Schagen United die op dit moment de PABO doen. Het zijn HBO of universitair studenten die ook stage lopen of hebben gelopen in Schagen en omstreken. Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Waar kun je bijles krijgen?

Onze medewerkers wonen in Schagen. Online kunnen wij natuurlijk overal bijles geven. Maar offline heeft onze voorkeur om het op, in en rond Schagen te houden. Moet het toch anders? Laat het ons weten dan nemen wij contact je op om de opties door te nemen.

Bijles in de Lockdown

In de lockdown is bijles thuis niet onmogelijk. Iedere thuissituatie is anders en met de huidige regels mag er nog steeds bezoek langs huis komen voor het geven van bijles. Na de lockdown zijn wij voornemens om een locatie te zoeken in Schagen waar kinderen veilig naar toe kunnen en waardoor kinderen na school rustig nog bijles kunnen ontvangen. Voordeel hiervan is ook dat je als ouder buiten dit proces staat en je kind met onze begeleider de stof door kan nemen.

Tarieven

De tarieven voor bijles zijn in de lockdown alleen mogelijk op basis van 1-op-1 begeleiding. Dit kan tegen een uurtarief van € 19,50 per uur.

Bij een maandafname of hoger volume maken wij graag maatwerk afspraken.

Zodra de volledige lockdown ophoud, zullen wij een oplossing bieden waarbij bijles gegeven kan worden in groepjes van 4 tot 6 kinderen waardoor het uurtarief aanzienlijk zal dalen. 

 

Ervaring

Professioneel

Gemotiveerd

Vragen

Neem contact met ons op...