Meteen naar de inhoud

Aanmelden Mei 2021

Aanmelden mei 2021

Aanmelden KidsActive

Op 1 april zijn wij van start gegaan! Meld nu je kinderen aan samen met hun vriendjes! Wil jij weten wat er precies gaat gebeuren bij KidsActive? Neem dan contact met ons op. Onze trainers staan klaar om de eerste trainingen te gaan starten.

Je kunt je inschrijven voor meerdere sessies op iedere dinsdag en donderdag (feestdagen uitgezonderd)

Indien je een strippenkaart wilt kopen of een maandelijks abonnement af wilt sluiten, geef dit dan aan in de opmerkingen. Wij nemen dan contact met je op.

Heb jij overige vragen? Bel, mail of app je vragen en wij reageren direct.

Minimale deelname aantal
Per sessie dienen er minimaal 10 kinderen aanwezig te zijn om te training door te laten gaan. 

Voor wie is het?
Lagere school kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Voor kinderen tussen de 12 en 17 jaar hebben wij een apart programma. Vraag naar de mogelijkheden. 

Waar is het?
Sportpark Groenoord

En Corona dan?
Kinderen tot 12 jaar oud mogen vrij spelen met elkaar, de begeleiders houden 1,5 meter afstand. Ouders mogen niet kijken en iedereen gebruikt zijn gezonde verstand.

Hoe groot zijn de groepjes?
Wij plaatsen maximaal 10 kinderen bij één begeleider in een groepje zodat de begeleider goed overzicht heeft en iedereen evenveel aandacht kan geven.

Waarom is het betaald?
De pilot is voorbij! De trainers krijgen netjes betaald voor het geven van deze trainingen. Dit programma staat los van Schagen United en alle andere verenigingen. Dus meld je kinderen lekker aan! En wij zorgen ervoor dat ze gaan werken aan hun sportvaardigheden.

Aanmelden mei 2021